Meniul zilei Craiova 2021 Hotel Restaurant Green House

Am gasit niste chestii chiar dragute la Hotel Green House cand am mers sa mamanc meniul zilei. Acolo unde nu ai loc niciodata de parcare, ca sunt numai strazi mici cu sens unic, tu ca si client poti parca in parcarea subterana a hotelului. For free. Am incercat, e gratuit, e loc, e perfect!

Pretul meniului este de doar 15 lei, asta tinand cont ca este un hotel in Centrul Vechi al orasului Craiova si e totusi un hotel elegant. Deci pretul e super!

A doua chestie super-misto este ca poti servi meniul zilei intre orele 09 – 19 de LUNI si pana DUMINICA, adica 7 zile din 7.  Asta chiar e tare! De obicei meniul zilei il gasesti doar pe la ora 12, la pranz, plus-minus doua ore, la mai toate restaurantele din Craiova.  Dar sa ti se faca fomica mai la ora cinei asa si totusi sa mananci meniul zilei – o masa calda, chiar e bine de tot! Eu chiar mi-am intiparit in cap: ba, cand mi-e foame mai spre seara asa, si nu am chef de fast food (shaorma, pizza, etc) mananc ceva sanatos la doar 15 lei, mancare gatita in centru la Green House. Deci, putem spune ca aici gasim non-stop meniul zilei.

Si acum, poze:

Ciorba de perisoare Hotel Green House Craiova
Ciorba de perisoare Hotel Green House Craiova

Felul al doilea l-am luat la pachet, asa am cerut, si oamenii s-au conformat:

Meniul zilei Craiova 2021 Green House
Meniul zilei Craiova 2021 Green House

Nu am mai apucat sa fac o poza la bonul fiscal, dar ma puteti crede pe cuvant.