Meniul zilei la Steaua Nordului

Ciorbita de vacuta si chiftelute cu sos si piure de cartofi – asa era primit un mesaj  pe whatsapp intr-o zi de marti, 13.Oct.2020 pe un grup denumit sugestiv “mancare” in cadrul unei firme de amenajari interioare, Harmony Decor – situata tot pe Centura de Nord a orasului Craiova, in apropiere de Steaua Nordului, pensiunea la care am luat meniul zilei la ora 12.

Mai jos fotografiile cu meniul zilei de la Pensiunea Steaua Nordului din Craiova, zona Centura de Nord – foarte multi soferi sau muncitori din zona vin aici, dar oameni civilizati, nu se vorbeste tare, fiecare isi vede de treaba lui ….

Meniul zilei Steaua Nordului Craiova
Meniul zilei Steaua Nordului Craiova
Meniul zilei Steaua Nordului Craiova
Meniul zilei Steaua Nordului Craiova
Bon fiscal meniul zilei Steaua Nordului
Bon fiscal meniul zilei Steaua Nordului

Cand am sunat la numarul de telefon primit pe grup pentru a ma interesa de meniul zilei ( nr.  0742 07 11 00 ) am inteles ca nu fac livrari decat daca sunt mai multe meniuri comandate ( e logic, pentru o singura portie nu vine nimeni ), si am cerut sa fie pus la pachet sa il ridic mai tarziu. Cand am ajuns la pensiune in jurul orei 12 ploua, sau mai bine zis turna cu galeata, asa ca m-am razgandit si am luat pranzul acolo la masa. O doamna foarte draguta a insistat sa imi puna in farfurie ciorba si felul al doilea, desi eram dispus sa mananc si din recipientele de plastic de unica folosinta specifice luarii la pachet. Asta numesc eu domeniul ospitalitatii, nota 10+ pentru atitudine – domeniul HoReCa destul de incercat din pacate de la inceputul anului 2020.

Cu siguranta voi mai reveni aici,  la numai 15 lei meniul zilei cu o ciorba calda cu multa carne de vaca si un felul doi in cantitati super-suficiente!

Daca doriti sa vedeti mai multe fotografii si chiar un clip video cu aceasta pensiune cum am numit-o eu, ea fiind de fapt un motel, accesati link-ul  http://www.craiova-hotel.ro/accommodation/motel-steaua-nordului