Meniul zilei Restaurant Euphoria Craiova 2021

Sa nu credeti ca la hoteluri si pensiuni un proprietar care a inceput afacerea va fi acolo pentru totdeauna. Pensiunile sau hotelurile se mai si vand, sau se inchiriaza catre alti antreprenori. Asa s-a intamplat si la Hotelul Euphoria, unde l-am intalnit pe Gabi, un tanar antreprenor pe care il cunoscusem cu ceva vreme in urma la un alt hotel din Craiova.

Toate bune si frumoase, e ok sa existe un pic de dinamica si pe aceasta piata HoReCa. Sa va mai dau cateva exmple: Pensiunea Nicolas din Rovine este fosta Pensiune Flormang, altii, precum Hotel Dunarea au inchiriat Restaurantul Genovesse, acum numindu-se Taverna To Petrino sau Hotelul Green House a fost cumparat de un patron de policlinica si acum se fac chestii balneare acolo, ca la Olanesti,  si mai sunt cateva exemple mai dramatice pe care nu le mai enumeram acum aici.

Oricum, se schimba mult atmosfera intr-un local, cand vine alt proprietar. Pur si simplu entuziasmul de a face lucrurile mai bine se simte in aer. La fel este acum si la Hotelul Euphoria, parca mai multa ospitalitate, parca mai mult optimism, si cel mai important o comunicare mai buna cu clientul.

Stai ca am deviat cam mult de la meniul zilei 🙂

Bai, inca un restaurant care ofera si desert.

Felul intai ciorba de perisoare, foarte buna si gustoasa, o ciorba fierbinte cu ardei iute murat …. stiti ca fierbinteala si cu ceva iute, parca amplifica senzatia de iute 🙂

Bune si sarmalele cu mamaliguta si smantana la felul al doilea. Sarmalele aveau culoarea aceea ruginie, cam cum arata varza calita la cuptor. Ne-a explicat Gabi ca “asa se face, la sarmale trebuie sa le dai … fata la cuptor chiar daca sunt gata de servit” cred ca asa s-a exprimat din cate imi amintesc, asta insemnand ca trebuie sa le faci si aspectoase tinandu-le si la cuptor, sa le dea culoarea aceea ruginie de care ziceam.

Si acum poze:

Meniul zilei Craiov a 2021 Hotel Euphoria
Meniul zilei Craiov a 2021 Hotel Euphoria
Sarmale cu mamaliguta restaurant Euphoria Craiova
Sarmale cu mamaliguta restaurant Euphoria Craiova
Desert meniul zilei Craiova Hotel Euphoria
Desert meniul zilei Craiova Hotel Euphoria

Mai am o chestie cu painea pe acolo pe unde merg sa mananc meniul zilei. Daca painea nu e de calitate si e dintr-aceea care face frimituri multe … oricat de bun ar fi mancarea, calitatea painii conteaza muuuult de tot.

Buna de tot si painea la Euphoria, proaspata, nu stiu de unde o ia, dar e genul ala de paine de o mananci goala.

Prajiturile cred ca se numesc negrese, un fel de pandispan cu nuca de cocos on top.

Pret meniu 20 lei: felul I, felul al II-lea si desert.