Restaurant Spartan Craiova

In Craiova, exista doua restaurante Spartan: unul in Mercur Shopping Center la ultimul etaj si altul in centrul vechi, langa Hotel Splendid (vis-a-vis de Teatrul National Marin Sorescu).

Sunt cateva lucruri interesante si amuzante legate de acest restaurant:

In primul rand preturile sunt foarte bune tinand cont de cantitatea de mancare din farfurie. In mod cert se claseaza printre primele restaurante fast food din Craiova la acest capitol, si anume raport calitate / pret.  Iarasi, felul in care mancarea este servita pe tava, este de apreciat: servetele personalizate cu sigla Spartan, o farfurie (nu din plastic) de asemenea personalizata, tacamuri de unica folosinta, scobitori, pliculete de sare si piper. Deci la capitolul prezentarea mancarii in farfurie, oamenii s-au gandit cam la tot, atat marketing cu produse personalizate, cat si la binele clientului care ia masa la ei. Sa punem si cateva fotografii cu mancarea si preturile din bonul de casa:

Restaurant fast food Craiova Spartan
Restaurant fast food Craiova Spartan
Snitel pui Spartan
Snitel pui Spartan
Bon fiscal Spartan
Bon fiscal Spartan
Leonidas Pyta Puisor Spartan
Leonidas Pyta Puisor Spartan

Ce e amuzante la Restaurantul Spartan. Odata ca s-au saturat de clientii care vin sa comande la ei shaorma. Ei au produse similare, dar totusi sa nu se confunde clementinele cu portocalele, da?! Un om infometat care vede acele rotisoare cu carne de pui specifice shaormariilor, va comanda clar o shaorma. S-au gandit ei mult si bine si au zis gata, punem piciorul in prag! Si, au pus domne’ un afis care scrie clar ‘NU vindem shaorma!’  Tare asta! 🙂

NU vindem shaorma
NU vindem shaorma!

Alta chestiune interesanta de marketing, cei de la Spartan afiseaza pe tava clientului un fel de emblema pe care scrie, citez ‘Numarul 1 in Romania’ .

Spartan Nr.1 in Romania
Spartan Nr.1 in Romania

Acum as fi si eu curios, numarul 1 in Romania la ce capitol?  La vanzari?  In topul preferintelor clientilor? Si, foarte important CINE le-a oferit aceasta distinctie deosebita? Pana la urma, oricine poate afirma ca este cel mai bun din lume, dar asta nu inseamna ca este si adevarat.

Vorba reclamei ‘ Probably the best beer in the world’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.